Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Ενημερωτικά και άλλα...

Καλημέρα !

Ξεκινώ με τα "άλλα" που λέει ο τίτλος. Με ένα ευχαριστώ για τις ευχές που πήρα για το Πάσχα και για την ονομαστική μου εορτή. Κι αν κάποιοι και κάποιες με ξέχασαν, είμαι νέος στη μπλογκοπαρέα, δικαιολογείται. 
Άστε που "δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ" που λένε, είμαι κλασσικός ξεχασιάρης σε αυτά. 
Να είμαστε καλά λοιπόν, γεροί πάνω από όλα και να μας έρχονται τα πράγματα όπως θέλουμε. 

Στα ενημερωτικά... Δε ξέχασα το μπλογκ και την όμορφη παρέα εδώ. Μου έπεσαν πολλά μαζεμένα. Ανοίχτηκα σε πολλά και τρέχω μη βγω εκτεθιμένος. Παίζω ταυτόχρονα σε πολλά γήπεδα που λένε. 

Όπως έχω πει σε όσους δεν με ξέρουν (και δεν το ξέρουν) εκτός από ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, έχω βγάλει ήδη δύο βιβλία με διηγήματα : κοινωνικά, συναισθηματικά, χιουμοριστικά κ.λ.π. 
Δείγματα τους υπάρχουν ήδη σε αυτό το μπλογκ. Τώρα ασχολούμαι με τα επόμενα. 

- Έχω να τελειώσω ένα αστυνομικό μυθιστόρημα και να το δώσω προς έγκριση. Αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσει προς έκδοση. Λίγο έχει για να το τελειώσω, ελπίζω.  

- Εχω να προχωρήσω και να τελειώσω ένα άλλο μυθιστόρημα που έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα. Μία μυθιστορηματοποιημένη βιογραφία, για τη ζωή του πατέρα μου. Θα επανέλθω κάποια στιγμή με λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.  

- Έχω και δύο ακόμα στόχους συγγραφικούς, δεν λέω περισσότερα τώρα για αυτούς, έχουν δρόμο ακόμα. Όμως πότε πότε ασχολούμαι και μαζί τους. 

Το τι γράφω κάθε φορά... ανάλογα με τη διάθεση μου και με ότι άλλα τρεξίματα έχω. Είχα αρκετά αυτό τον καιρό και δεν τελείωσαν. 

Βάλτε και το πόσες ώρες τρώω κάθε μέρα σαν αναγνώστης.  Όποιος γράφει πρέπει και να διαβάζει. Έχω βιβλία που θέλω να διαβάσω, μαζεύτηκαν πάλι και δεν μου αρέσει να έχω αδιάβαστα βιβλία στη βιβλιοθήκη μου. 

Τέλος, κάτι που δεν το ξέρετε, μου αρέσει πολύ να ενημερώνομαι για τα πολιτικά και τα κοινωνικά.  Τι γίνεται στη χώρα μας κυρίως αλλά όχι μόνο εδώ. 
Τηλεόραση ΔΕΝ βλέπω, και να μου την κλέβατε, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι. Ούτε ραδιόφωνο ακούω και εφημερίδες δεν διαβάζω εδώ και χρόνια. Ιντερνετικά ενημερώνομαι. Έχω επιλέξει μερικές ιστοσελίδες και από εκεί μαθαίνω Ελληνικά νέα και διεθνή όπως και διαβάζω μερικά άρθρα ανθρώπων που μου αρέσει το πως γράφουν.  

Τέλος ενημέρωσης, όβερ !  Να είμαστε καλά, θα τα ξαναπούμε. Κάτι θα ανεβάσω σε λίγες μέρες και εδώ, κάποια μπλόγκια θα επισκεφθώ που θέλω πάλι να το κάνω... Δεν χανόμαστε !! 



14 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σου Γιώργο.
    Χριστός Ανέστη και Καλό σου μήνα.
    Βλέπω συγγραφικό και δημιουργικό οργασμό. Χαίρομαι για αυτό και σου εύχομαι κάθε επιτυχία. Μην αγχώνεσαι με τη γειτονιά. Εδώ είναι δεν φεύγει. Πάρε τους χρόνους σου.
    Εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά Γιάννη. Σε ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Την καλημέρα μου και χρόνια πολλά! Ε ξεχαστήκαμε βλέπεις- άλλωστε είσαστε και τόσοι πολλοί , που δεν σας φτάνει ο νους μας. Μ’ αρέσει που είσαι πολυάσχολος και δεν ησυχάζεις ποτέ. Μπράβο. Ελπίζω να πέρασες καλά και να ξεκουράστηκες λίγο. Πρόσεχε: θα είσαι υπό στενή παρακολούθηση!
    Σε αναμένουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιου είδους παρακολούθηση, είναι ευπρόσδεκτη !
      Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε !

      Διαγραφή
  4. Έτσι είναι το blogging Γιώργο μου, ελεύθεροι περιπατητές που βρίσκονται, χάνονται, ανοίγουν κλείνουν τα σπιτικά τους, ελεύθερα και χωρίς να χρειάζεται να δώσουν λογαριασμό σε κανένα!
    Χαίρομαι που μας ετοιμάζεις αναγνώσματα και εδώ είμαστε να σε διαβάσουμε!
    Καλό δημιουργικό μήνα λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου Στεφανία.
      Για να δούμε τι θα καταφέρω...

      Διαγραφή
  5. Πω, δηλώνω ένοχη. Σε ξέρω τόσο λίγο, που δεν σε σκέφτηκα καθόλου, βρε Γιώργο. Με συγχωρείς! Έστω και καθυστερημένα, στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για πολλά έτη γεμάτα υγεία, αγάπη, χαρά & αστείρευτη δημιουργικότητα. Με το καλό να ολοκληρώσεις όλους σου τους στόχους· η ωραιότερη αφορμή για να "χάνεται" κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου φίλη (έτσι σε αισθάνομαι), σου εύχομαι όλα σου τα προβλήματα και οι ενοχές να είναι τόσο σοβαρά όσο αυτό που ανέφερες ! Καλά να είμαστε. Δεν το είπα, είμαι κι εγώ ξεχασιάρης.
      Σε ευχαριστώ για τη βόλτα στη γειτονιά μου.

      Διαγραφή
  6. Ώστε Γιώργος είπαμε έ;
    Έστω και καθυστερημένα να σου ευχηθώ κι εγώ Χρόνια Πολλά Γιώργο και Χριστός Ανέστη (ισχύει για σαράντα μέρες από το Πάσχα) χαχα
    Θαυμάζω την δημιουργικότητά σου, τα πολλαπλά γραψίματά σου και κυρίως την άνεση που έχεις να τα δημοσιεύεις. Μπράβο Γιώργο! Εγώ μια-δυο φορές που έκανα προσπάθεια έφαγα πόρτα οπότε το έκοψα χαχα.
    Εύχομαι να έχουν επιτυχία και να βρεις το χρόνο και τη διάθεση να ολοκληρώσεις και τα υπόλοιπα.
    Να είσαι καλά.
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά... πόρτα έφαγα κι εγώ, μη το κάνουμε θέμα... Καγγελόπορτα, πελώρια μιλάμε ! Δες την τύχη της ανάρτησης μου, πάνω σε ένα άρθρο που έγραψα... Πάγος ! Κρυοπαγήματα !! χαχαχα. Οπότε κι εγώ έβαλα μετά βαρκούλες και αρνάκια να μη με αφορίσουν !! χαχαχα (και θα ήταν και άδικο γαμώτο, έχουν δημοσιευθεί και τολμηρότερα).
      Όμως αυτοί είναι η οι νόμοι των μπλογκ. Γράφουμε ότι θέλουμε, σχολιάζουμε όπου θέλουμε, όταν θέλουμε. Και παρεξήγηση ουδεμία.
      Μια χαρά γράφεις ! Συνέχισε !
      Ευχαριστώ για την επίσκεψη !!

      Διαγραφή
  7. Δημιούργησε όπως και όσο θέλεις και εδώ είμαστε να τα λέμε...
    Καλές αναγνώσεις αλλά και καλές εμπνεύσεις!
    Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ και για τα δυό.
    Και εσύ να είσαι καλά !!
    Ότι επιθυμείς, να το πάθεις !! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ⛵ Περασα να σου ευχηθω καλο υπολοιπο καλοκαιριου με υγεια και ομορφες στιγμες ⛵

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ ! Τώρα το είδα, έχω πάρα πολύ καιρό να μπω.
      να είσαι καλά φίλε μου !

      Διαγραφή